Het nieuwe jaar is alweer onderweg. Tijd voor het incasseren van de contributie voor dit jaar. Deze zal in de eerste week van februari worden uitgevoerd.

Mooie SMWS-Tasting in Zwolle

Zaterdag 26 oktober a.s. – 13.30 uur

 

Op zaterdag 26 oktober 2019 organiseert de Usquebaugh Society samen met Bob Wenting, een van onze leden én Brand Ambassador van de Scotch Malt Whisky Society, een mooie tasting bij Hotel Restaurant Fidder in Zwolle. Bob heeft toegezegd er iets speciaals van te maken en we proeven onder zijn leiding die middag zes mooie cask strength whisky’s. 

 

Het programmavan de middag:

 

  • Inloop             12.30-13.30 uur
  • Tasting           13.30 uur
  • Uitloop/nazit: 15.30-16.30 uur.

 

Hotel Restaurant Fidder vindt je in Zwolle aan de Koningin Wilhelminastraat 6. Fidder is geen onbekende in de whiskywereld en is goed bereikbaar met openbaar vervoer. Het NS station ligt op loopafstand! We hopen je die middag te treffen. Genieten doen we tenslotte samen.

 

Voor die tijd is het mogelijk om in Patrick’s Bar een mooie whisky te scoren of een biertje te drinken en elkaar te ontmoeten. Voor diegenen die helemaal niet naar huis willen (dat kan natuurlijk ook) is er vast een hotelkamer te huren. Reserveer daarvoor bij: www.hotelfidder.nl.

 

 

Kosten voor deze proeverij bedragen € 35,00. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar dus vol = vol. 

 

 

Meld je aan via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Gezien het feit dat een postbus in Oegstgeest nou niet bepaald centraal in Nederland is en daarmee nog wel een logistieke uitdaging kan zijn voor een landelijk bestuur, hebben we de postbus verplaatst naar een meer centrale locatie in Nederland.

Gezien de roots van onze vereniging in Leusen vondt het bestuur het een goed idee om de postbus ook weer in Leusden te vestigen.

Ons nieuwe postadres is Postbus 334, 3830AJ, LEUSDEN

Postbussen

Beste leden van de Usquebaugh Society en/of Levenswater.nl,

Het zal niemand ontgaan zijn; de AVG komt er aan; met ingang van morgen is deze verordening van kracht waarmee de privacy van inwoners van Europa uniform en beter geregeld is. Ook voor de Usquebaugh Society betekent dit één en ander.

Waar jullie als leden (van zowel de vereniging als van Levenswater) mee te maken krijgen is onze privacy policy, die te vinden is onder het menu "Wie zijn wij?". Ik nodig iedereen uit om deze door te lezen en hiervan kennis te nemen.

Met vriendelijke groet,

Bennie Dijkslag

Voorzitter Usquebaugh Society

 

Onderaan dit artikel zijn de notulen van de afgelopen Algemene Ledenvergadering van 16 april jl. terug te vinden. Vragen over de notulen kunnen via email gestuurd worden aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via de opmerkingen hieronder.

Met vriendelijke groet,

Bennie Dijkslag

US_-_ALV_2018_-_16_april.pdf

Vorige week is het onderstaande persbericht uitgegeven namens de Society:

-----

Bestuur whiskyvereniging Usquebaugh Society krijgt nieuwe impulsen

Oegstgeest, 20170413 -- De Algemene Ledenvergadering van de landelijke whiskyvereniging Usquebaugh Society heeft in maart 2017 Bennie Dijkslag als nieuwe voorzitter gekozen. Hij volgt daarmee Bram van Glabbeek op, die de functie sinds 2009 bekleedde. Verder werd tijdens de ALV Tom van Engelen gekozen als de nieuwe hoofdredacteur van whiskymagazine De Kiln, in de jaren negentig het eerste blad met focus op whisky in Nederland.

De Usquebaugh Society is de grootste non commerciële vereniging van whiskyliefhebbers in Nederland. De vereniging heeft als doel het wekken van interesse voor de whiskycultuur en de Schotse in het bijzonder. De vereniging is opgericht in 1990 en verzorgt regionaal en centraal proeverijen voor haar leden en introducés. Ook is de “US” aanwezig op whiskyfestivals om het genieten van whisky te promoten. Het motto is Genieten doen we samen.

Tom van Engelen is geen onbekende als hoofdredacteur van het De Kiln. Met een kleine tussenpauze vervulde hij de functie sinds 2009. Daarvoor was hij al als redacteur betrokken. De Kiln is een magazine dat eens per kwartaal verschijnt en op grote waardering kan rekenen van de leden.

Bennie Dijkslag is al jaren een bekende naam in de whisky-society en heeft zich ten doel gesteld het genieten terug te brengen als kernwaarde van de vereniging. Het streven is om dit vanuit de vereniging nog actiever te faciliteren en stimuleren.

Usquebaugh Society

Noot voor redacties:

Voor meer informatie contact opnemen met Bennie Dijkslag, 06-55181831 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Video: https://youtu.be/BSOEy7a-EW8

-----

Bij vragen kan er contact met mij opgenomen worden op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via een PB op het forum,

Groeten,

Bennie

 

Go to top
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com