Wie is de Usquebaugh Society.Bram van Glabbeek

De Nederlandse Scotch Malt Whisky Vereniging stelt zich voor.

Doel van de vereniging

De Nederlandse Whisky Vereniging Usquebaugh Society heeft als doel het wekken van interesse voor de Schotse whiskycultuur en de whiskycultuur in het algemeen. Drinkt U wel eens een goede whisk(e)y? En wilt U meer weten over wat U drinkt? Of lijkt het U leuk om eens whisky te drinken met een aantal medeliefhebbers? Dan bent U bij ons aan het goede (web)adres.

Wat heeft de Usquebaugh Society U te bieden

De Kiln

Dat is ons magazine en verschijnt vier keer per jaar. In dit blad staan uitgebreide artikelen over whisky, distilleerderijen en Schotland. Ook staat er ons verenigingnieuws in..

Nosing and Tastings

De Usquebaugh Society organiseert regelmatig Nosing & Tasting avonden waar
diverse whisky's kunt proeven. Ook kunt U regelmatig workshops over whisky
bijwonen.

Eigen Botteling

De Jaarlijkse Usquebaugh Society botteling is al een reden op zich om lid te worden

Whisky Reizen

Regelmatig organiseert de Usquebaugh Society whisky trips naar Schotland. Samen met andere liefhebbers distilleerderijen bezoeken en genieten van whisky en het mooie Schotland.

De Website

De website van de Usquebaugh Society is er voor de leden, dus als u idee├źn heeft, leuke website's weet of interessante artikeltjes heeft over whisky en Schotland, laat het de webmaster weten en stuur het naar Webmaster e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De Leden / Kortingspas

Ieder lid van de Usquebaugh Society krijgt een ledenpas met naam en lidnummer. Op vertoon van deze ledenpas krijgen de leden korting op de aanschaf van hun whisky of aanverwante artikelen bij de met de Usquebaugh Society samenwerkende slijterijen, bars en restaurants. De lijst met deelnemers staat vermeld in De Kiln en op de website onder de kortingspas. Op deze manier wordt een lidmaatschap van de Usquebaugh Society wel erg voordelig.

 

Slainthe !

 

Bram van Glabbeek
Voorzitter