Beste whiskyliefhebber,

De Usquebaugh Society kan terugkijken op weer een druk whiskyjaar. In 2013 vierde de vereniging het 23-jarig bestaan. Dit vierden we met een inmiddels traditionele verjaardagsproeverij, aangevuld met heerlijke hapjes. Daarnaast kon u weer rekenen op 4 schitterende kilns, ons whiskyfeestje en werden er tal van gezellige bijeenkomsten georganiseerd.;

Voor het lidmaatschap van de Usquebaugh Society in 2014 kunt u de contributie van € 32,50 overmaken op ibannummer NL44 SNSB 0967 2876 34 (BIC SNSBNL2A)ten name van de Usquebaugh Society, onder vermelding van uw naam en lidmaatschapnummer. We zien uw betaling graag binnen 15 dagen tegemoet. Bent u partnerlid dan vragen wij u de contributie van € 20,- over te maken.

Het lidmaatschap van de Usquebaugh Society biedt waar voor zijn geld, en in 2014 gaan we door op de ingeslagen weg: we gaan wederom een prachtige clubbotteling selecteren en wel van Nederlandse bodem! We organiseren een rondleiding bij Zuidam in Baarle-Nassau waar Millstone geproduceerd wordt. We mogen ter plekke uit verschillende vaten een selectie maken voor onze volgende clubbotteling. Er verschijnt uiteraard weer viermaal per jaar een Kiln. De website blijft de actieve spil waarop de vereniging draait en zal dit jaar volledig vernieuwd worden. De kortingspas 2014 is in de maak. En het bestuur werkt ondertussen hard aan een nieuw whiskyfeestje.

We drukken u op het hart regelmatig website www.levenswater.nl te bezoeken voor het allerlaatste nieuws over het reilen en zeilen van de Usquebaugh Society.

Verder wil ik u graag wijzen op de mogelijkheid de vereniging te machtigen tot het automatisch afschrijven van de contributie. De contributie bedraagt dan € 30,- voor leden en € 18,50 voor partnerleden. U kunt een formulier downloaden op de website (tab: wie zijn wij, downloads)

Ten slotte willen we u graag een Gelukkig Nieuwjaar wensen met veel whisky plezier!

Met vriendelijke groet,

namens het bestuur van de Usquebaugh Society,

 

Floris Kooistra

secretaris

Go to top
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com