Glenmorangie Cask MastersMet grote trots kondigt Glenmorangie de start aan van een innovatief whisky programma waarin de fans van Schotlands favoriete malt kunnen meebeslissen in de selectie van een nieuwe Limited Edition uitgave.

Het programma "Glenmorangie Cask Masters" begint op 1 maart 2013 en zal 18 maanden lopen om uiteindelijk te culmineren in een Limited Edition uitgave eind 2014.

Deelnemers zullen hiervoor Dr. Bill Lumsden, Director of Distilling and Whisky Creation, vergezellen in vijf fases door online te stemmen.

  1. Kies je favoriete rijpende Glenmorangie whisky
  2. Suggereer de naam voor de nieuwe whisky
  3. Beslis hoe de verpakking en fles eruit moet zien
  4. Kies de stijl voor de fotografie
  5. Bepaal de locatie voor het global launch event en maak kans om erbij te zijn

De eerste fase bestaat uit het kiezen van één van de drie whiskies die hun rijping in de Glenmorangie warehouses bijna hebben voltooid. Dr. Bill heeft deze drie whiskies al bekend gemaakt aan een aantal toonaangevende whisky experts. Hun tasting notes voor de drie opties zijn beschikbaar op de Cask Masters website om je te helpen kiezen. Op enkele momenten zul je in Nederland ook de drie opties kunnen proeven, kijk voor details op www.moethennessy.nl.

In iedere fase zijn prijzen te winnen, waaronder een VIP bezoek aan de Glenmorangie distilleerderij in Tain en een reis naar het land van herkomst van de eikenhouten vaten waar de uiteindelijk gekozen whisky in heeft gerijpt.

Dr. Bill zegt: "Dit is een gedurfde zet voor ons, jaren hebben we geluisterd naar liefhebbers van het merk en hun reacties op de whiskies die we hebben uitgebracht. Nu is het hun beurt om er echt bij betrokken te raken, een buitenkans voor whisky aficionados over de hele wereld."

Michael Atkinson, Marketing Manager, voegt daaraan toe "We weten dat mensen graag hun mening delen over de naam en het uiterlijk van een whisky, dus we kijken ernaar uit dat we onze fans kunnen betrekken in dit spannende proces. Deelnemers kunnen ook met elkaar van gedachten wisselen op het forum. We hopen natuurlijk dat zo veel mogelijk whiskyliefhebbers kunnen delen in het enthousiasme en de passie voor Glenmorangie."

http://www.glenmorangie.com/caskmasters/

Go to top
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com