Beste Whiskyliefhebbers,

Onlangs hebben we een belangrijke datum met jullie gedeeld: 29 augustus, de datum van de jubileumproeverij waarin we met elkaar gaan vieren dat onze mooie whisky society 30 jaar jong is en begonnen is aan zijn/haar 2e jeugd!

Bij deze openen wij de inschrijving. We hebben een interessante line up samengesteld van zeer mooie whisky's. Welke whisky's dat zijn? Daar gaan we pas tijdens de proeverij meer over vertellen, aangezien we gekozen hebben voor een blinde proeverij. Het moet wel een beetje spannend blijven natuurlijk!

Dan even over de vraag waar niemand nog een antwoord op heeft: waar gaan we de proeverij houden? On- of offline? Deze knoop hakken we door op 8 augustus. Wij hopen van harte dat we elkaar kunnen treffen op een centrale plek in het land. Als het echt niet anders gaat dan zullen we het proefglas online moeten heffen met elkaar. En welke uitvoering het ook gaat worden, het zal niet alleen maar gaan om het proeven van de whisky's, we gaan ons best doen om het extra gezellig te maken.

Hoe dan ook, meld je nu aan door te reageren op deze oproep voor deze nu al legendarische proeverij. Doe dat op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

De basics:
Datum: 29 augustus 2021, tijd en locatie worden 8 augustus definitief bepaald
Aantal whisky's: 6 (welke zeggen we lekker niet)
Deelnamekosten: € 30,00
Maximaal aantal deelnemers: 60

Bij de bevestiging van uw deelname ontvang je een betaallink van ons.

HERHAALDE OPROEP:
En hierbij nogmaals de oproep om foto's aan te leveren (anekdotes mag ook) van mooie momenten uit de afgelopen 30 jaar! Mail deze naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Alvast hartelijk dank!

Graag tot de 29e augustus in ???

Warme whisky groeten namens het organiserend comité,

Eric Lepelaar
Henk Klein-Middelink
Dennis de Waard
John Zandbergen 

Go to top
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com