Het is ons in ons jubileumjaar nog niet gelukt om een 30-jarige whisky te selecteren als clubbotteling. Nu hebben we via één van onze leden wél een mogelijkheid gekregen om een betaalbare en goede whisky van die leeftijd te selecteren. Op het forum treffen jullie een beschrijving van deze whisky aan (inclusief proefnotities). Kosten zijn naar schatting 150,00 per fles (excl. vezendkosten naar huisadres). We moeten er een minimumaantal afnemen, toch is er maar een beperkt aantal flessen beschikbaar.

 

Via Facebook is er door onze voorzitter al een bericht verspreid met de vraag om evt. belangstelling voor deze botteling kenbaar te maken. Omdat niet alle leden op Facebook actief zijn vragen we jou bij deze om als je belangstelling hebt dat aan ons kenbaar te maken. Wij zijn best enthousiast maar op basis van dat enthousiasme alleen kunnen we niet beslissen. 

 

Graag horen wij per mail (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of jullie belangstelling hebben voor een deze mogelijke clubbotteling.

 

Doe dit voor komende donderdag (4 maart 2021)

 

Go to top
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com