file Rectificatie: Kiln juni 2019 - "Wat doet hout met whisky?"

Meer
11 juni 2019 19:02 #67671 door Demelza
Hallo allen,

Bij de Kiln van deze maand is in het artikel "Wat doet hout met whisky?" van Sandor Beckers een stuk tekst weggevallen achter een afbeelding. Het gaat om bladzijde 11, links-onderin.

Het kan soms gebeuren dat in de laatste fase van het opmaken van de tekst, een stuk tekst (of afbeelding) wegvalt door een summiere wijziging in de opmaak. De kleinste details kunnen de opmaak volledig overhoop gooien, echter is dit in de opmaak zelf niet altijd zichtbaar. We zullen hier voortaan (nog) wat extra aandacht aan besteden.

De volgende tekst zou zichtbaar moeten zijn in de Kiln:

Rijpingsduur

Hoe langer whisky rijpt op een vat, des te meer tijd is er beschikbaar voor de interactie tussen hout en vloeistof. Je zou kunnen zeggen dat er meer tijd is voor het krijgen van een optimale verstandhouding tussen beide, hoewel het beslist van belang is te beseffen dat een te lange rijping kan resulteren in dominantie van één of meerdere kenmerken. Vooral als er een overmatig grote hoeveelheid tannines in de whisky terecht komt kan het gevolg zijn dat de whisky achteruitgaat in kwaliteit. Ouder is daarom zeker niet altijd beter!


Excuses voor dit ongemak, in het bijzonder excuses aan Sandor. Zijn artikel is zeer interessant en zeer kundig, ik had deze (druk)fout graag willen voorkomen.

Groet,

Demelza
De volgende gebruiker (s) zei dank u: Sandokan, PunxsutawneyPhil

Gelieve Inloggen of een account aanmaken om deel te nemen aan het gesprek.

Tijd voor maken pagina: 0.125 seconden
Go to top
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com