file De Kiln nummer 2 | 2017

Meer
30 mei 2017 10:57 #66349 door Tomatin
De Kiln nummer 2 | 2017 werd gestart door Tomatin
Hallo allemaal,

De Kiln is een weekje geleden verschenen en we hebben al enthousiaste reacties mogen vernemen. Dank daarvoor! Deze editie was 4 pagina's slanker dan normaal vanwege tijdsdruk op de redactie. Dat had te maken met de geboorte van een nieuwe telg bij één der redactieleden. Nogmaals van harte gefeliciteerd Sjoerd!

In september hopen we de derde uitgave van dit jaar te presenteren. Ik geloof dat we dan wel een extra dik nummer kunnen maken. Het Islay festivals is weer gaande, in Campbeltown was van alles te doen rondom 150 jaar Cadenhead, we introduceren een nieuwe serie waarin we vertrouwde malts eens positief-kritisch onder de loep nemen, en we zinnen nog op nieuwe onderwerpen. Heb je ideeën, schroom niet en mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Op deze plaats op een woord van dank aan Stefan van der Boog. Op uitnodiging van de redactie schreef hij over zijn 5-jarig bestaan als zelfstandig slijter. Hij maakte ook gebruik van de optie een advertentie te plaatsen. Dit is uiteraard enorm belangrijk voor vlees op de botten van de vereniging. Het maken van een magazine is kostbaar. Hopelijk maken vele leden gebruik van de kortingscode in de advertentie, zodat Stefan verleid wordt nog eens vaker te adverteren *hint hint*

Ben je of ken je een slijter of andere zakelijke onderneming in de wereld van whisky? We schrijven graag over je, adverteren is daarbij niet verplicht maar wordt wel zéér gewaardeerd. Op die manier hopen we mooie verhalen te kunnen blijven schrijven over whisky samples, Whiskybase, WhiskyNerds, distilleerderijbezoeken en opinie.

Vriendelijke groet,

Tom

At last I have found it!
De volgende gebruiker (s) zei dank u: Sjoerd, Lekkerbek, Basslutter

Gelieve Inloggen of een account aanmaken om deel te nemen aan het gesprek.

Meer
30 mei 2017 11:27 - 30 mei 2017 11:27 #66350 door Sjoerd
Beantwoord door Sjoerd in topic De Kiln nummer 2 | 2017
Ik heb hem in één ruk uitgelezen. Leuke artikelen weer, Tom (et al)!

Gelieve Inloggen of een account aanmaken om deel te nemen aan het gesprek.

Tijd voor maken pagina: 0.188 seconden
Go to top
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com