file Follow up n.a.v. ALV 13 september jl.

Meer
18 dec 2020 16:45 #68027 door pvandalfsen
Als bestuur van de Usquebaugh Society zijn wij jl. maandagavond 14 december jl. bijeen geweest. De eerste keer in nieuwe samenstelling, dus met de nieuw benoemde bestuursleden.

Aanleiding was de follow-up die nodig is om recht te doen aan de afspraken gemaakt op de ALV van 13 september jl.. We zouden met elkaar om tafel om over de levensvatbaarheid en toekomst van onze vereniging te spreken. Alle leden zijn in de gelegenheid gesteld deel te nemen aan de georganiseerde online bijeenkomsten. Deze avonden hebben - zij het met vallen en opstaan - plaatsgevonden en hebben resultaten opgeleverd. Hierover is door het bestuur gesproken. Later meer.

Daarnaast is er gekeken naar de bestuursfuncties nu zowel Bennie Dijkslag als Paul van Dalfsen aangegeven hebben per 1 januari a.s. hun functie te willen overdragen aan de nieuwe bestuursleden: Henk van Tent Becking en Marcel van Wijk. Dit gaat ook gebeuren. Henk wordt vanaf die datum de voorzitter van onze club en Marcel wordt secretaris. De functie van penningmeester zullen zij, zolang er geen nieuwe leden aan het bestuur worden toegevoegd, gezamenlijk bekleden. Aad Lode behoudt zijn zetel in het bestuur. De overdracht van de functies zal gaan plaatsvinden en Bennie en Paul treden met ingang van 1 februari 2021 af als bestuurslid. Zij blijven beschikbaar voor hand- en spandiensten en zullen het nieuwe bestuur daar waar kan bijstaan.

Voor wat betreft de output van de gevoerde gesprekken heeft het bestuur uitgebreid gesproken. Henk van Tent Becking werkt in de komende weken het verslag bij en werkt het plan voor de toekomst van de vereniging uit, zoals dat is ontstaan tijdens de gesprekken.

Onder voorwaarden is er, zo blijkt, toekomst voor onze vereniging. Besloten is om de periode van 1 januari t/m maart 2021 te benutten om te kijken of we alle werkzaamheden, ideeën en activiteiten die nodig zijn om de toekomst van de Usquebaugh Society zeker te stellen ook bemenst en uitgevoerd kunnen gaan worden en in gang kunnen worden gezet. Het bestuur, zo blijkt, kan en wil het niet alleen gaan trekken.

Eind maart (definitieve datum volgt) zal de Algemene Ledenvergadering zich over het plan kunnen uitspreken. Daar valt het finale oordeel.

De notulen van de ALV 2020 zijn klaar. Die zullen in verkorte vorm in een in januari te verschijnen Kiln worden opgenomen. De volledige tekst van de notulen is bij de secretaris (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) op te vragen en zal per mail worden verstrekt.

Gelieve Inloggen of een account aanmaken om deel te nemen aan het gesprek.

Tijd voor maken pagina: 0.175 seconden
Go to top
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com