× Alles

exclamation-circle Veiling Lot 2: Ballantines Gold Seal voor TButterfly Charity

Meer
03 jan 2020 12:13 - 03 jan 2020 12:34 #67889 door LUCKY NILS
[/url]


WhiskyBase Link

- Alle biedingen zijn voor deze ene fles die beschikbaar is gesteld door: Anoniem
- Alle biedingen zijn exclusief verzendkosten.
- Alle veiling lots lopen om 17:30 af op Zondag 12 Januari 2020
-Ophalen of meegeven aan personen is ook altijd mogelijk. Logistiek regelen we achteraf als alle veilingen zijn afgelopen in samenspraak met de lot winnaar.

Het goede doel:


Dit jaar steunen we een goed doel dat mij persoonlijk diep heeft geraakt, namelijk TButterfly: een stichting die zich inzet om de mobiele telefoon uit het verkeer te bannen. Deze stichting is opgericht door Michael Kulkens, wiens zoon Tommy-Boy is overleden nadat hij werd aangereden door een auto.

“De dertienjarige Tommy-Boy Kulkens was bezig met zijn wekelijkse fietstocht naar atletiek. Met zijn Smartphone in zijn hand, zijn ogen even op het scherm gericht en zijn koptelefoon op één oor, stak Tommy-Boy zonder om zich heen te kijken de Franse Kampweg in Bussum over. De bestuurster van de auto die hem naderde kon hem niet meer ontwijken. Tommy-Boy werd aangereden, raakte bekneld onder de auto en overleed diezelfde avond in het Academisch Medisch Centrum in Amsterdam aan de gevolgen van zijn verwondingen.” (bron: www.tbutterfly.nl )

Michael heeft na deze trieste gebeurtenis TButterfly opgericht. Met deze stichting creert hij bewustwording over de gevaren van het gebruik van de mobiele telefoon in het verkeer aan kinderen én hun ouders. Om dit te bereiken organiseert de stichting voorlichtingen aan kinderen én hun ouders op scholen, verenigingen en sportclubs. TButterfly doet hiermee geweldig werk en heeft inmiddels ruin 50.000 kinderen en volwassenen voorgelicht. En dankzij de inzet van Michael van TButterfly is met ingang van juli dit jaar appen in het verkeer verboden.

Net zoals alle goede doelen kunnen ze alle hulp gebruiken om hun missie voort te zetten!
Jullie kunnen jullie inbreng hier laten weten voor de Sample veiling, of Mail mij via deze link.

William Wallace: "They may take our lives, but they'll never take our right to drink whisky during the blind tasting competition". :)
Bijlagen:

Gelieve Inloggen of een account aanmaken om deel te nemen aan het gesprek.

Meer
04 jan 2020 21:24 #67905 door Tristan
20 EUR

earthling and spaceman

Gelieve Inloggen of een account aanmaken om deel te nemen aan het gesprek.

Meer
13 jan 2020 13:13 #67933 door LUCKY NILS
Tristan, je bent ook winaar van deze fles. Gefeliciteerd!

You know the drill: Kan je mij mailen op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of appen voor de verdere afhandeling

bedankt!

William Wallace: "They may take our lives, but they'll never take our right to drink whisky during the blind tasting competition". :)

Gelieve Inloggen of een account aanmaken om deel te nemen aan het gesprek.

Tijd voor maken pagina: 0.205 seconden
Go to top
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com