Agenda

HET L&B WHISKY WEEKEND AMSTERDAM
Van Vrijdag, 17 Januari 2020 -  13:00
Tot Zaterdag, 18 Januari 2020 - 22:30
Hits : 4433
Beste whiskyliefhebber.
 
Op 17 en 18 januari 2020 is het weer zover, maar dan wel voor de 12de keer:
HET L&B WHISKY WEEKEND AMSTERDAM 

In het derde weekend van januari nodigen wij u uit om in de Posthoornkerk te genieten van de talloze whisky’s, die door de diverse standhouders worden geschonken.

Ruim dertig bekende en nieuwe whisky- en whiskygerelateerde standhouders zullen hun bestaande- en nieuwste producten aan u presenteren, zowel op de begane grond als in de kelder van de kerk.

De entree kaarten zijn dit jaar € 34,50 pp, maar voor de vroege boekers geldt een entreeprijs van € 32,50 (tot 1 september!).
Naast de entreekaart ontvangt u een welkomstwhisky in het unieke gegraveerde Glencairn glas en een flesje water.
 
Welke welkomstwhisky het wordt gaan we na de zomer bepalen; dat wordt dus weer zoeken.
De welkomstwhisky is tevens de festivalbotteling, die u uitsluitend tijdens het event kunt kopen bij de kassa.

Deze editie worden ook diverse proefsessies georganiseerd, zo ook rondleidingen door de kerk onder het genot van een aantal whisky’s én er zijn een aantal vrijwilligers aanwezig die u op weg helpen naar de juiste whiskystand of uw vragen kunnen beantwoorden. 

Het duurt nog even voor het zover is, maar wij zullen u op de hoogte houden van de laatste ontwikkelingen en zeker na de zomervakantie zal de Laatste Nieuws pagina van deze website regelmatig worden aangepast. Op Facebook kunt u ook regelmatig whiskyfeitjes lezen omtrent het aankomende whisky weekend.

De kaartverkoop is inmiddels begonnen, maar u hoeft niet tot januari te wachten om van een whisky te genieten: Whiskycafé L&B is tenslotte elke dag geopend (in de weekenden vanaf 17.00 uur en de overige dagen vanaf 20.00 uur). 

In oktober organiseren wij in het café een openbare whisky tasting met meerdere whiskyleveranciers (voor de kenners: á la Whisky Weekend Amsterdam 2011). 
Houdt die website in de gaten! (www.lbwhiskyproeverijen.nl)
 
Tot binnenkort en/of zéker tot 17 of 18 januari 2020.
 
Vriendelijke (whisky) groeten,
 
Namens het L&B whisky weekend Amsterdam team,
Léon Elshoff

 

Locatie Amsterdam, Posthoornkerk
Go to top
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com