Blind Tasting CompetitionDenkt u over een goede neus en smaak te beschikken, houdt u van het intensief proeven van hetgeen in uw glas zit, bent u competitief ingesteld, of vindt u het gewoon leuk om u te laten verrassen door hetgeen in uw glas zit ? Doe dan mee aan de Usquebaugh Society Blind Tasting Competitie 2017.

De Usquebaugh Society organiseert namelijk van 6 t/m 23 december een Blind Tasting Competitie. En iedereen is van harte uitgenodigd om er aan deel te nemen.

Wat houdt het ook alweer in ?

U krijgt eind november 18 blinde samples Whisky toegestuurd. Vervolgens kunt u punten verdienen door het raden van de distillery, leeftijd en alcohol percentage. Via de website www.levenswater.nl kunt u vervolgens uw gok opgeven. Iedere avond van 6 t/m 23 december wordt om 23:00 uur de inhoud van de sample van die dag bekend gemaakt, en weet dan wat u geproefd heeft, en hoe u gescoord heeft. De nummers 1 t/m 3 in de uiteindelijke eindstand ontvangen vervolgens een leuke prijs.

Kosten voor deelname (de samples incl. verzending) zijn gelijk gebleven 18 Samples van 2 cl voor € 60,- of 18 Samples van 4 cl voor € 105,-. Deelnemers met een adres buiten Nederland wordt een bijdrage van € 10,00 in de verzendkosten gevraagd. Participants outside the Netherlands are kindly asked to add € 10,00 for shipment costs. Outside Europe shipping on request.

Uw Gegevens

Uw Aanmelding

Ik doe graag mee met de Blind Tasting Competition 2016. Ik begrijp dat mijn inschrijving pas definitief is als mijn betaling is ontvangen.

Formulier Versturen

Neem hieronder de letters vermeld in het kader over in het invulscherm. Let op kleine- en hoofdletters.
  

Go to top
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com